A Simple Key For houtkachel kopen Unveiled

Wiki Article

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe haard of haardopstelling achieved meubel maar heeft u geen tijd om onze showroom te bezoeken? Kies dan voor het gemak van haardadvies aan huis. 

Houtkachels bieden veel voordelen, zowel voor je energierekening als het milieu. Doordat houtkachels stoken op haardhout spaar je fossiele brandstoffen, zoals gasoline en olie. Met als resultaat dat de CO2 uitstoot van je huis wordt verminderd. Bovendien ben je zo niet afhankelijk van de stijgende gasprijzen. Een houtkachel kan overigens ingezet worden als bijverwarming naast je CV doorway in de zachte lente- en herfstmaanden gericht for every kamer te stoken.

Brico.be gebruikt cookies om je beter en persoonlijker te helpen. Wanneer je hiervoor toestemming geeft kunnen Brico, BricoPlanit en haar partners op het gebied van social en advertenties achieved behulp van monitoring cookies jouw internetgedrag volgen en advertenties, nieuwsbrieven en andere content op de Internet site en in de application aanpassen aan jouw voorkeuren en interesses, en deze informatie combineren achieved informatie die Brico of BricoPlanit of haar associates van jou hebben ontvangen bij eerder gebruik van hun diensten.

Zacht geknetter, aangename warmte en een knus gevoel. Een houtkachel binnen vormt de ultieme sfeermaker. Het is wel wat werk. Je hebt een rookkanaal nodig en hout om de kachel brandend te houden, maar het resultaat is absoluut de moeite waard.

Het aanbod aan houtkachels is heel divers. Hierdoor is er voor iedereen een model dat past bij zijn of haar wensen en interieur. Ga je toch liever voor de sfeer zonder dat je een schoorsteen en haardhout nodig hebt? Dat kan natuurlijk ook. Neem eens een kijkje bij de elektrische sfeerhaarden en pelletkachels.

Het is belangrijk om u hier goed in excess of te laten adviseren, omdat bij een verkeerd vermogen geen optimale (en dus duurzame) verbranding kan ontstaan. Denk aan uw portemonnee en het milieu.

De aanschaf van een hout haard is above het algemeen goedkoper dan het aanschaffen van een gashaard. Daarnaast is er minder hout nodig voor meer warmte doorway het hoge rendement.

Adviesprijzen zijn prijzen vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste Get hold of fulfilled ons opnemen of een offerte aanvragen.

Ook de plaatsing van de kachel is bepalend voor de search van uw woonkamer. De meeste houtkachels hebben pootjes, maar er zijn ook houtkachels die hangend worden bevestigd. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een inbouw houtkachel, die bijvoorbeeld in de muur of schouw wordt geplaatst. In een hoek komt een hoekmodel houtkachel mooi tot zijn recht. Bij De Kachelwinkel hebben we houtkachels in uiteenlopende stijlen en soorten, zodat u altijd een product vindt dat past bij uw smaak en stijl.

Waar geen ‘echte’ open up haard previous, previous een houtkachel vaak wel goed in een kamer. Bij get more info BAUHAUS heb je de keuze uit kachels in verschillende maten en uiterlijk, van nostalgisch en speels tot fashionable satisfied strakke vormen. Je kunt een houtkachel kopen satisfied ruimte voor houtopslag of zonder, fulfilled een grote of kleinere kijkruit, een houtkachel achieved bekleding van natuursteen, of volledig in staal. Voor ieder een passende kachel! 

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Wanneer je stookt by means of een open up haard komen er schadelijke stoffen vrij en gaat ninety% van de warmte verloren by way of de schoorsteen. De houtkachel is echter voorzien van een gesloten kast en kachelbuis. Hierdoor behoud de houtkachel langer zijn warmte en wordt de schadelijke rook immediate afgevoerd. Zo kun jij zorgeloos de hele Wintertime genieten van een gezellig haardvuurtje.

Een houtkachel voor binnen zorgt voor een gezellige sfeer en het rendement is sterk verbeterd. Hierdoor is het stoken milieubewuster geworden. De houtkachel binnen stoot bijna geen fijnstof meer uit in de woning.

Het juiste vermogen hangt af van de grootte van de kamer. Over het algemeen wordt het vermogen van een houtkachel aangegeven in KW. Hoe hoger het aantal KW, des te hoger het vermogen. Een vermogen van 12KW is vaak maximaal, echter is dat voor binnen vaak niet nodig.

Report this wiki page